© Chantal Design '92 (bno)
Home
overzicht watersport en recreatie
neeritter, nabij ittervoort, gemeente hunsel, limburg, dagelijks geopend. telefoon: 0475-566609 email

Foto's

Bekijk hier een impressie van de wedstrijden d.m.v. een fotogalerij .
Klik hier voor foto's van de voorrondes 2005
Klik hier voor foto's van de finale 2005

Inschrijvingsformulier NK Forelvissen 2005

Naam :

Adres :
Postcode :
Woonplaats :
Land :
Nationaliteit :
Telefoon :
email :
Inschrijving :

Ik wil mij inschrijven voor 22 mei 2005

Ik wil mij inschrijven voor 4 september 2005

Ik wil namens Heioord uitgezonden worden naar de finale van het NK.

Inschrijfgeld : euro 15,- -
U kunt dit inschrijfgeld contant betalen bij inlevering van dit formulier of de deelname per bank overmaken op rek.nr. 13.59.04.595 o.v.v. uw eigen naam en woonplaats, uiterlijk een week voor de wedstrijd.
Bij afwezigheid is er geen teruggave van het inschrijfgeld.

Ik betaal :

per bank - uiterlijk een week voor de wedstrijd

contant - uiterlijk een week voor de wedstrijd

Reglement      volgende  volgende bouwfotos

1. Deelname geschiedt op eigen risico.
2. Er mag alleen worden gevist met foreldeeg en (meel)wormen of maden. Geen spinners, blinkers, driehaak etc
3. Voor het onthaken van de vis dient deze te worden gedood.
4. De vis moet direct na het onthaken worden opgeborgen in een koelbox voorzien van ijs, koelelementen of bevroren waterflessen.
5. Er dient recht voor het steknummer te worden gevist./ Houdt rekening met elkaar.
6. De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van het totaalgewicht van de forellen over de twee wedstrijden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van onze Heioord-weegschaal. U wordt dan ook verzocht na de wedstrijd op uw plaats te blijven zitten. Bij gelijk gewicht beslist het lot.
7.Het inschrijfgeld bedraagt euro 15,- - per deelnemer.
Dit bedrag dient bij opgave(per bank op rek.nr. 13.59.04.595 o.v.v. uw eigen naam en woonplaats of contant bij Heioord) te worden betaald.

Pagina 1/4      volgende bouwfotos

Finale 2005


Onder uitstekende weersomstandigheden werd op 17 september op Forellenvijvers 't Mun in Appeltern de grote finale van de Nederlandse Kampioenschappen Forelvissen georganiseerd. In totaal namen 15 verschillende vijvers deel aan dit fantastische evenement. Iedere forelvijver hield haar eigen voorrondes en selecteerde zo haar beste vijf vissers, die de bekers moesten gaan binnenhalen.

Om 10:00 was het dan zover. Veel gespannen gezichten waren er. Er waren zelfs vissers bij, die van de zenuwen hun deeg niet meer aan de haak kregen, omdat ze zo trilden. Het eerste kwartier van de wedstrijd werd heel veel gevangen. Aan het einde van de eerste ronde stond Dhr. v.d. Ham van Forellenvijver Zederik aan kop met vijf gevangen forellen. Ook Dhr. Dereij, die een thuiswedstrijd speelde voor Forellenvijvers 't Mun ving er het eerste blok vijf.

Na 70 minuten vissen begon de tweede, van de totaal 4, ronden. De vissen werden weer uitgezet in het water en de vissers konden zich weer uitleven. Dhr. Dreessen van Forellenvijvers Heioord zat op steknunmmer 20 en ving de tweede ronde 6 vissen, maar dhr. Loer wist dat te overtreffen en ving in een periode van 70 minuten maarliefst 14 vissen uit het water. Hij zat op steknummer 76, wat later een heilig nummer bleek te worden.

Lees hier verder >>

Finale 2005

- vervolg -


Ronde vier begon en dit bleek de allesbeslissende ronde te worden. Dhr. van der Meer van Forellenvijvers De Berenkuil zat op steknummer 76. Hij had al 10 vissen op zijn lijst staan, maar ving er maarliefst 16 bij. Hiermee kwam hij in een zeer goede positie voor de titel en werd uiteindelijk dan ook Nederlands Kampioen Forelvissen 2005. Cor Dreesen eidigde uiteindelijk op de 15de plaats.

Bij het teamklassement werden alle gevangen gewichten per team bij elkaar opgeteld. Op deze manier kreeg je een beeld welke forellenvijver het beste team in huis had. Het voordeel van de thuisploeg bleek een feit, want het Dreamteam van Forellenvijvers 't Mun werd voor het teamklassement eerste met een totaalgewicht van 17000 gram. Door de goede vangst van dhr. van der Meer werd Forellenvijvers De Berenkuil tweede met een gewicht 15580 gram. Derde werd Forellenvijvers Duuk met 14.540 gram.
Forellenvijver Heioord eindigde op de 11de plaats met 7880 gram.

Kijk hier voor de volledige einduitslag NK 2005. Klik hier
Meer info hierover ook op: www.nkforelvissen.nl

<< Terug naar vorige pagina

Wedstrijd info

Forellenvijver Heioord organiseerde in samenwerking met alle andere
forellenvijvers op 22-05-2005 en op 04-09-2005 voorrondes van het
Nederlands Kampioenschap forelvissen.

Zie uitslagen 2005
Zie verslag van de wedstrijd
Zie fotogalerij van de voorronde
Zie fotogalerij van de FINALE


Meer info hierover ook op: www.nkforelvissen.nl

Home
printversie en pdf-versie
overzicht watersport en recreatie

Uitslagen

Uitslag eerste voorronde NK-forelvissen 2005. Klik hier
Uitslag tweede voorronde NK-forelvissen 2005. Klik hier
Einduitslag NK-forelvissen 2005. Klik hier

Winnaar NK Forelvissen 2005 = Frans van der Meer
2 = Muskee (links) en 3 = De groot (rechts)

Reglement      volgende bouwfotos   vorige volgende  volgende bouwfotos

8. De inschrijvingstermijn eindigt één week voor de wedstrijd.
9.De indeling van de wedstrijd en het wisselen per vijver (na loting) zal afhankelijk van het aantal deelnemers later worden opgesteld. Voor aanvang van de wedstrijd zult u hiervan op de hoogte worden gesteld.
10. Na het laatste fluitsignaal wordt er onmiddelijk gestopt met vissen. Forellen welke nog binnengehaald moeten worden na het eindsignaal
tellen niet meer mee. Forellen welke reeds op de oever zijn op het moment dat het eindsignaal klinkt, tellen wel nog mee.
11. Iedere deelnemer mag slechts met één (werp-)hengel vissen.
Verder dient hij te zorgen voor een eigen koelbox met ijs of koelelementen.
12. Het is (evenals op andere dagen) verboden te vissen met driehaak en spinner. Het is natuurlijk onnodig te zeggen dat ook op deze dagen voeren en het scheppen van niet gevangen forellen niet toegestaan is.

Pagina 2/4      volgende bouwfotos   volgende bouwfotos

Reglement      volgende bouwfotos   vorige volgende  volgende bouwfotos

13. Tijdens de wedstrijd wordt, ter controle, het aantal forellen bijgehouden. Het is daarom verplicht dat iemand voordat hij de gevangen forel in de koelbox zet, eerst zijn plaatsnummer en naam roept en tegelijkertijd de forel aan de controleur toont welke voor hem is aangewezen. Nadat deze het teken heeft gegeven dat de vangst is genoteerd mag men de forel in de koelbox zetten en doorvissen.
14. Alleen gevangen forellen en zalmforellen tellen mee voor het klassement. Vangt u een karper of welke andere vis, dan wordt u vriendelijk verzocht om deze zo snel en voorzichtig mogelijlk terug in het water te zetten.
15. De prijsuitreiking zal om ongeveer 14.00 uur plaatsvinden in ons gezellig café.

Pagina 3/4      volgende bouwfotos   volgende bouwfotos

Reglement         volgende bouwfotos   eerste

16. U mag aan beide voorrondes deelnemen. De 5 deelnemers met het hoogste totaalgewicht van de twee voorrondes worden door ons kostenloos uitgezonden naar de finale van het Nederlands Kampioenschap. Voor de duidelijkheid ; U kunt dus aan de voorrondes meedoen zonder aan het NK te hoeven deelnemen. U kan gewoon proberen Heioord kampioen te worden en het daarbij laten of alleen meedoen voor het behalen van de dagprijs of de poedelprijs.

17. De directie neemt geen enkele aansprakelijkheid voor:
       - verlies, beschadiging of diefstal van goederen
       - ongevallen of enig lichamelijk letsel
18. Voor een goed verloop van de wedstrijd is iedereen verplicht zich exact aan de punten van dit reglement te houden. Doet iemand dit niet, dan vindt diskwalificatie plaats.
19. Op punten waarop dit reglement niet voldoet, beslist de organisatie !

De organisatie wenst u veel plezier en alle geluk toe !

Pagina 4/4      volgende bouwfotos

Printversie Routebeschrijving >>>

Forellenvisvijver Heioord, vissen, vijvers, vissen, iets voor u?, openingstijden, prijzen, reserveer uw dagjeuit, barbecue, agenda, omgeving, neeritter, Thorn, slapen / eten, viswedstrijden, wandelroute, fietsroute, warm buffet, koud buffet, hengelhuur, terras met uitzicht, reacties, gratis zalmforellen, onze visvijvers, links, overzicht activiteiten, NIEUW, visrecepten, uitslag viswedstrijd, Nederlands kampioenschap forelvissen, fotogalerij viswedstrijd, café / terras, vissen op zalmforel, printversie / pdf-versie