© Chantal Design '92 (bno)
Home
overzicht watersport en recreatie
neeritter, nabij ittervoort, gemeente hunsel, limburg, dagelijks geopend. telefoon: 0475-566609 email

Foto's NK Forelvissen 2008

Klik op de foto en bekijk de impressie van het NK Forelvissen d.m.v. een fotogalerij .

Verslag Finale 2008

Om 7.30 uur waren we gearriveerd bij de Biestse Oevers.Na de loting begon de wedstrijd om 9:30 uur. Het startsein had nog maar net geklonken en Jac Linssen ving meteen de allereerste forel. Dat begon dus goed! De eerste ronde ving Jac er 4 en Theu Adriaans 2. De rondes erna werd er iets minder gevangen. Alleen Marco Dreessen ving er 4. In de vierde ronde ging het weer voor de wind. Marco 6, Jorn 5 en Peter Geussen 5. Het weer was prachtig en het publiek genoot met volle teugen van het zonnetje en 20 graden. In de vierde en vijfde ronde ging het erom spannen. De vierde ronde moesten Jac Linssen en Theu Adriaens weer aan de bak. Jac ving in zijn laatste ronde 5 forel waardoor hij op een totaal van 11 kwam en 4320 gram. Een verdienstelijke 27ste plaats. Theu haakte helaas maar 1 forel en eindigde met 7 vis op de 63ste plaats. In de laatste ronde Peter en Jorn ieder ook slechts 1 forel en eindigde Peter Geussen op de 64ste plaats met 7 stuks en Jorn Snijkers met 9 gevangen vis op de 39ste plaats. Al onze hoop was nu gevestigd op Marco en hij bleef maar vangen. We hadden het zweet ondertussen al op het voorhoofd staan want hij ving in de laatste ronde maar liefst 11 forel. Met 21 totaal dachten wij de eerste plaats toch gehaald te hebben. Zeker gezien het feit dat in de eerste weegronde van 40 vissers het hoogste aantal gevangen forel 16 stuks was. Toen begon het spannende moment van wegen en tellen. Niemand had nog meer vis gevangen dan Marco, totdat Toon Hurkmans van Het Blanke Water aan de beurt was. Hij beleef maar vissen in het weegnet gooien, 18, 19, 20, 21 en helaas kwam er ook nog een 22ste uit zijn koelbox. Zo werd Marco heel verdienstelijk tweede en wensen wij hem van herte proficiat met deze grote prestatie!

Finale 2008

De finale van het NK Forelvissen werd dit jaar op zaterdag 11 oktober 2008 gehouden op de accommodatie van De Biestse Oevers in Biest-Houtakker
Zie ook kaart
U kon zich ook voor deze finale kwalificeren door middel onze 4 wedstrijden.
Zie inschrijvingsformulier
Wanneer u zich kwalificeert wordt u gratis uitgezonden naar de finale. Op de finaledag zijn een hoop prijzen te winnen van verschillende professionele hengelsportmerken.

Team Kampioenschap
U vist niet alleen individueel, om beste forelvisser van Nederland te worden, maar u vist ook voor een team. De vijver waar u als finalist voor geselecteerd bent, is uiteraard tevens uw team en de vissers waar u tegen gevist heeft in de voorrondes op uw eigen vijver, zijn op de finaledag uw teamgenoten.

De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van het gewicht van de gevangen vissen. Dit geldt zowel voor het individuele klassement en het teamklassement.

Voor het teamklassement geldt dat de gevangen kilo’s van alle teamleden bij elkaar op worden geteld en vergeleken wordt met de andere teams. Het team met de meest gevangen kilo’s wordt winnaar en krijgt naast de nieuwe wisseltrofee verschillende hengelsportprijzen van een zeer hoogwaardig niveau.
Meer info hierover op: www.nkforelvissen.nl

Home
printversie en pdf-versie
overzicht watersport en recreatie

Uitslagen

Eindstand Heioord-voorrondes 2008. Klik hier

Einduitslag NK-forelvissen 2008. Klik hier
Einduitslag NK-forelvissen 2007. Klik hier
Einduitslag NK-forelvissen 2006. Klik hier

Printversie Routebeschrijving >>>

Forellenvisvijver Heioord, vissen, vijvers, vissen, iets voor u?, openingstijden, prijzen, reserveer uw dagjeuit, barbecue, agenda, omgeving, neeritter, Thorn, slapen / eten, viswedstrijden, wandelroute, fietsroute, warm buffet, koud buffet, hengelhuur, terras met uitzicht, reacties, gratis zalmforellen, onze visvijvers, links, overzicht activiteiten, NIEUW, visrecepten, uitslag viswedstrijd, Nederlands kampioenschap forelvissen, fotogalerij viswedstrijd, café / terras, vissen op zalmforel, printversie / pdf-versie