0031-475566609 info@heioord.com

Welkom bij Forellenvijver Heioord

Gewijzigde openingstijden juli & augustus:
Van maandag tot en met vrijdag is onze horeca geopend tot 22:30 uur!
Avondvissen is mogelijk van maandag tot en met zondag!

individueel vissen

Bent u een ervaren visser? Dan kent u ons ongetwijfeld, temeer daar ons complex een begrip is in de hengelsport met negen (!) forellenvijvers, waarin u naar hartelust uw hobby forelvissen kunt beoefenen. Individuele vissers kunnen altijd bij ons terecht en hoeven dus niet te reserveren. (Alleen in het hoogseizoen kunt u beter vooraf even bellen of er nog plaats voor u vrij is: Tel.: +31 (0)475-566609). U mag zelf een vijver uitkiezen, mits deze niet gereserveerd is.

vissen op forel en zalmforel

Bij Forellenvijver Heioord kunt u met één hengel of met twee hengels vissen op forel of op zalmforel. Wanneer u met één hengel vist op forel, worden er vijf vissen voor u in het water gezet. Vist u met twee hengels, dan worden er zeven forellen uitgezet. U mag er dan zoveel vangen als u wilt . Vangt u er meer dan heeft u geluk ! Bekijk hier ons visreglement >

vissen met één hengel

Forelvissen met 1 hengel gaat per dagdeel, ’s morgens, ’s middags en in de zomermaanden ook ’s avonds. U kunt uiteraard ook de hele dag komen vissen. Prijs vissen met 1 hengel, 5 vissen, per dagdeel:

€ 20,-

vissen met 2 hengels

Het vissen op forel met twee hengels geldt voor één persoon. Vissen gaat per dagdeel, ’s morgens, ’s middags en in de zomermaanden ook ’s avonds. U kunt uiteraard ook de hele dag komen vissen. Prijs vissen met 2 hengels, 7 vissen, per dagdeel:

€ 27,-

vissen op zalmforel

U wilt eens een flinke grote vis vangen. Een zalmforel van meer dan een kilo, dat kan ! Het hele seizoen (als het weer het toelaat) kunt u bij ons op vijver 5 op grote zalmforellen komen vissen (mits deze vijver niet afgehuurd is). Vissen gaat per dagdeel, ’s morgens of ’s middags en in de zomermaanden ook ’s avonds. U kunt uiteraard ook de hele dag komen vissen.

Prijs vissen op zalmforel met 2 hengels, per dagdeel:

€ 26,50

schoonmaakplaats aanwezig

 

nog nooit gevist?

Heeft u nog nooit gevist? Geen nood! Heeft u geen hengel, dan kunt u er bij ons een huren. Ook aas is bij ons verkrijgbaar. U kunt tijdens en na uw inspanningen op adem komen in onze gezellig café of op een van de terrassen. Kijk hieronder voor meer info.

visbenodigdheden & terras

hengelhuur

Heeft u geen hengel, dan kunt u er bij ons een huren. Mocht u nog nooit gevist hebben, vraag ons dan gerust om advies en hulp. Prijs huur werphengel per dagdeel: € 6,-

aas & visbenodigdheden

Ook aas is bij ons verkrijgbaar. Mogen van uw vrouw de meelwormen en maden niet bewaard worden in de koelkast, dan koopt u ze toch gewoon bij ons ! Ook andere visbenodigdheden zoals, blinkertjes, dobbers, onderlijnen, hakenstekers, loodjes, warteltjes, en twisters zijn bij ons verkrijgbaar. vanaf € 1,-

terras

U kunt tijdens en na uw inspanningen op adem komen in onze gezellig café of op een van de prachtige terassen met uitzicht over de vijvers. Tip! Koffie met heerlijke Limburgse vlaai naar keuze.

Aankomende Visevenementen

bezoek ons!

Vissen

Dagelijks geopend van 2 januari t/m 31 december. Eerste kerstdag gesloten

Horeca

Dagelijks geopend van 2 januari t/m 31 december. Eerste kerstdag gesloten

Contact

Adres

Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter (NL)

Pin It on Pinterest