0031-475566609 info@heioord.com

We zijn weer geopend voor het vissen en de horeca.
Hou rekening met 1,5 meter afstand. Hopelijk tot snel !

AWir sind wieder offen für Angeln und Catering.
Berücksichtigen Sie die Entfernung von 1,5 Metern. Bis bald!

vliegvissen

Kom vliegvissen bij Heioord op vijver 8 of 9! In 2011 hebben we ons perceel met een hectare grond uitgebreid en 2 schitterende nieuwe vijvers aangelegd. Op deze nieuwe vijvers (vijver 8 en 9) kan er naast forelvissen met de werphengel nu ook met de vlieghengel gevist worden, omdat er in de directe omgeving van de vijvers nauwelijks aanplant aanwezig is. Er kan individueel gevist worden, maar de vijvers kunnen ook worden afgehuurd.

vliegvissen op forel

Bij Forellenvijver Heioord kunt u met één vliegenhengel of met twee vliegenhengels vissen op forel of op zalmforel op vijver 8 of 9. Wanneer u met één vlieghengel vist op forel, worden er vijf vissen voor u in het water gezet. Vist u met twee hengels, dan worden er zeven forellen uitgezet. U mag er dan zoveel vangen als u wilt . Vangt u er meer dan heeft u geluk !

LET OP: Er wordt geen catch & release toegepast. U mag de gevangen vis dus meenemen naar huis.

vliegvissen met één hengel

Vliegvissen met 1 hengel gaat per dagdeel, ’s morgens, ’s middags en in de zomermaanden ook ’s avonds. U kunt uiteraard ook de hele dag komen vissen.

Prijs vliegvissen met 1 hengel, 5 vissen, per dagdeel:

€ 17,-

vliegvissen met 2 hengels

Het vliegvissen met twee hengels geldt voor één persoon. Vliegvissen gaat per dagdeel, ’s morgens, ’s middags en in de zomermaanden ook ’s avonds. U kunt uiteraard ook de hele dag komen vissen.

Prijs vliegvissen met 2 hengels, 7 vissen, per dagdeel:

€ 23,-

vliegvisles & vliegbindEN

In samenwerking met VliegVisClub Midden Limburg is het mogelijk om vliegvislessen en vliegbindcursussen te volgen bij Forellenvijver Heioord.

Prijs vliegviscursus – 5 lesuren:

€ 50,-

Prijs vliegbindcursus – 5 lesuren:

€ 25,-

les vliegvissen & vliegbinden

Wilt u het vliegvissen en/of vliegbinden leren? Dan kan dat binnenkort bij Forellenvijver Heioord in onze vliegvislessen en/of vliegbindcursussen.

U kunt 5 lesuren vliegviscursus volgen voor € 50,-.

Mocht u lid worden van de vereniging dan zijn de lessen gratis!

Bij voldoende aanmeldingen gaan we een datum plannen.

Bent u geïnterreseerd in vliegvissen of vliegbinden?

Neem dan contact op via email: info@vvcmiddenlimburg.nl

les vliegvissen & vliegbinden

Wilt u het vliegvissen en/of vliegbinden leren? Dan kan dat bij Forellenvijver Heioord in onze vliegvislessen en/of vliegbindcursussen.

Vliegvislessen

Tijdens deze beginnerscursus leert u de beginselen van het werpen met een vliegenhengel en de belangrijkste werptechnieken. Ook leert u over de verschillende soorten hengels en lijnen en vismethoden. De lessen worden gegeven door een ervaren vliegvisser van VliegVisVereniging Midden Limburg op en rond de vijvers van Heioord op data en tijden die met u worden afgestemd. Zo nodig wordt voor een hengel en werplijn gezorgd.

Vliegbindlessen

Bent u enthousiast geworden over het vliegvissen en wilt u ook leren om zelf vliegen te binden, dan kan de VliegVisVereniging Midden Limburg ook dat verzorgen. De kosten hiervoor bedragen € 25 voor 5 lesavonden van ongeveer 2 uur tijdens de clubavonden van deze vereniging. Ook het vliegbinden wordt u geleerd door een of meerdere ervaren vliegbinders aan de hand van een cursusboek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de vereniging: http://www.vvcmiddenlimburg.nl.

Bent u geïnteresseerd in de vliegviswerpcursus of de vliegbindcursus, neem dan contact op via: info@vvcmidddenlimburg.nl

2 vliegvisvijvers

vijver 8

Middel – kleine vijver, voor kleine gezelschappen tot ± 12 personen. Op deze vijver kan ook met de vlieghengel gevist worden. Minimale afname per halve dag is 50 forellen, met een minimum van 5 forellen per persoon

Afhuurprijs vijver 8 (10 personen – 50 forellen) :

€ 165,-

vijver 9

Grote vijver, voor grote gezelschappen tot ± 34 personen. Op deze vijver kan ook met de vlieghengel gevist worden. Minimale afname per halve dag is 150 forellen, met een minimum van 5 forellen per persoon

Afhuurprijs vijver 9 (30 personen – 150 forellen) :

€ 495,-

vliegvisles

Binnenkort volgt hier meer info over onze vliegvislessen en vliegbindcursussen …

Prijs Vliegvisles per persoon:

€ …

Prijs Vliegbindcursus per persoon:

€ …

Aankomende Vliegvisevenementen

Heioord Viswedstrijd NK Vliegvissen op Forel Datum: 05-05-2019 @ 07:00 – 12:00

bezoek ons!

Vissen

Dagelijks geopend van 1 maart t/m 31 december. Eerste kerstdag gesloten

Horeca

Dagelijks geopend van 2 januari t/m 31 december. Eerste kerstdag gesloten

Contact

Adres

Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter (NL)

Pin It on Pinterest